Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KARLOS III I ŠPANIJA U VREME PROSVEĆENOSTI - Antonio Domingez Ortez

  • KARLOS III I ŠPANIJA U VREME PROSVEĆENOSTI - Antonio Domingez Ortez
9.32 EUR
11.19 USD
1,100.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KARLOS III I ŠPANIJA U VREME PROSVEĆENOSTI - Antonio Domingez Ortez

Nezavisno od uspeha i neuspeha njegove vlade, van sumnje je da je lik Karlosa III (1716–1788) postao personifikacija španskog XVIII veka.
Ova knjiga, Karlos III i Španija u vreme Prosvećenosti, obrađuje različite aspekte Španije u to vreme (ne zaboravljajući i njene teritorije u Južnoj Americi),
i to kroz lik monarha; najpre njegova italijanska etapa kao vojvode od Parme i Plasensie i kao kralja Dve Sicilije, zatim prve godine vladavine u Španiji, pobune iz 1766. godine, spoljna i unutrašnja politika, stanovništvo i društvo, verska politika, obrazovanje i kultura. Antonio Domingez Ortis završava ovo fundamentalno delo bilansom te kraljevine, odlučujuće za istoriju Španije.

pismo: Latinica
strana: 283
format: 13x20cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption