Ukupna cena:
39363ISTORIJA PRIVATNOG ŽIVOTA U SRBA - Marko Popović, Miroslav Timotijević i Milan Ristović

ISTORIJA PRIVATNOG ŽIVOTA U SRBA - Marko Popović, Miroslav Timotijević i Milan Ristović

  • ISTORIJA PRIVATNOG ŽIVOTA U SRBA - Marko Popović, Miroslav Timotijević i Milan Ristović
21.77 EUR
25.04 USD
2,592.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ISTORIJA PRIVATNOG ŽIVOTA U SRBA - Marko Popović, Miroslav Timotijević i Milan Ristović

U okviru ciklusa Privatni život na tlu srpskih zemalja objavljena su četiri toma, u kojima su sabrani radovi mnogobrojnih domaćih stručnjaka iz oblasti istoriografije, etnologije, arheologije i istorije umetnosti. Neka od pitanja na koja odgovaraju knjige iz ovog ciklusa kreću se u veoma širokom rasponu. Od studija o verniku i podaniku, porodici i odnosu prema detetu, običajima vezanim za praznike i gostoprimstvo, različitih tema iz oblasti proučavanja mentaliteta, do toga kako su konstituisane i postavljene neke etičke i kulturne vrednosti bliske savremenom čoveku, promovisane i primenjivane u našoj sredini.

U najnovijoj knjizi iz serije o privatnom životu kod Srba svoje tekstove priložila su tri autora koji obrađuju različite istorijske periode: Marko Popović piše o srednjem veku, Miroslav Timotijević o novom, a Milan Ristović o savremenom dobu.

Tvrdi povez sa omotnicom, ćirilica
Format 16 x 24
Broj strana 643

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption