Ukupna cena:

ARMIJE NA BALKANU od 1914. do 1918. - Dušan Babac, Najdžel Tomas

  • ARMIJE NA BALKANU od 1914. do 1918. - Dušan Babac, Najdžel Tomas
4.54 EUR
4.76 USD
540.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ARMIJE NA BALKANU od 1914. do 1918. - Dušan Babac, Najdžel Tomas

Skorašnji događaji bi trebalo da nas podsete da su zbivanja na Balkanu podstakla Veliki rat - ubistvo austrijskog prestolonaslednika princa Franca Ferdinanda u Sarajevu i invazija austrougarskih armija na Srbiju, 2. avgusta 1914. Ipak, naredne četiri godine na tom prostoru su ostale u senci zbivanja na Zapadnom frontu. U ovoj knjizi se prvi put pruža koncizan opis složenih ratnih operacija,organizacija, popis trupa, uniformi i oznaka vojski koje su se borile na Balkanu - Austrougarske, Nemačke, Otomanske, Srpske, Crnogorske, Albanske, Britanske, Italijanske, Francuske, Ruske, Bugarske, Grčke i Rumunske.
Knjiga je izuzetno bogato opremljena fotografijama, mapama, dijagramima i crtežima u boji koje je uradio poznati ilustrator Darko Pavlović.

povez: broš, broj strana 48

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption