Ukupna cena:

ŽIVOT BEZ GORUŠICE - Dr Tom Smit

  • ŽIVOT BEZ GORUŠICE - Dr Tom Smit
4.00 EUR
4.20 USD
480.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ŽIVOT BEZ GORUŠICE - Dr Tom Smit

Gorušica i refluksna bolest jednjaka, poznata i kao GERB (gastro-ezofagealna refluksna bolest) su vrlo česta pojava i smatra se da u zapadnim zemljama u bilo kom datom momentu od nje pati bar oko 20% populacije. Ovo neprijatno stanje ima tendenciju da se javlja kod sve većeg broja osoba, kao posledica, slobodno se može reći, epidemije gojaznosti kao i frenetičnog i brzog načina života. Osnovni problem je vraćanje kiseline iz želuca u jednjak, što izaziva nelagodnosti i bol.

Većina osoba koje boluju od refluksa jednjaka sami sebi određuju način lečenja i obično se nikada ne potrude da zatraže pomoć lekara, što je vrlo pogrešno, s obzirom da je važno preduzeti akciju kako bi se sprečile dalje komplikacije.

Ova knjiga tretira sledeće probleme:
- Opis zdravog želuca i jednjaka i šta kada stvari loše krenu
- Koji faktori izazivaju gorušicu i refluksnu bolest jednjaka
- Dijagnoza, nacin lecenja kao i hirurške metode
- Kako možemo sami sebi pomoci
- Hiatus hernija
- Problemi sa srcem koji oponašaju refluksnu bolest promena u stilu života, kao što su da smanjite suvišnu telesnu težinu, ostavite pušenje, tada će lečenje gorušice i refluksne bolesti jednjaka biti vrlo uspešno.

Povez: broš, 114 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption