Ukupna cena:

ŽENA: INTIMNA GEOGRAFIJA - Natali Endžier

  • ŽENA: INTIMNA GEOGRAFIJA - Natali Endžier
9.06 EUR
9.51 USD
1,078.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ŽENA: INTIMNA GEOGRAFIJA - Natali Endžier

"Žena - Intimna geografija" bez uvijanja progovara o najintimnijim detaljima naše unutrašnjosti i spoljašnjosti. Kako gledate na sopstveno telo? Da li je vaša slika o njemu stvorena od onoga što vam je rekla majka, što ste čuli od bake, u školi i društvu ili spadate među one liberalne žene koje smatraju da sve što su čule treba da odbace kao zastarelo i krenu putem žene ratnice koja može sve i veruje u girl power? Bez obzira na to kojoj strani pripadate, zapitajte se šta zaista znate o svom telu, a šta su tek ideje, bile one pozitivne bile negativne.

Na to pitanje navešće vas knjiga Žena: Intimna geografija naučnice i dobitnice Pulitzerove nagrade koja o ženskom telu progovara na direktan, ogoljen, nimalo ulepšan i uvijen način i vodi nas mapom naših spoljašnjih oblina i unutrašnjih oblika čije je funkcionisanje, svrha i značenje zapravo skriveno većini žena iako o tome imaju obimno površno znanje.

492 strane

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption