Ukupna cena:

UPRAVLJANJE SOBOM - Slobodan Ivošević

  • UPRAVLJANJE SOBOM - Slobodan Ivošević
5.03 EUR
5.28 USD
599.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: UPRAVLJANJE SOBOM - Slobodan Ivošević

SUOČAVANJE SA SOPSTVENIM VRLINAMA I MANAMA
Većina stručnih knjiga o ličnom razvoju, a ima ih na pretek, danas nude jedan pojednostavljeni psihološki obrazac po sistemu: Promenite životne okolnosti, otkrijte sopstvene izvore samopouzdanja i krenite od ljubavi prema samom sebi i eto, vas na početku puta ka uspehu. Pogrešno! Ne treba podilaziti niti zavoditi čitateljstvo u pogrešnom smeru. Kako tako jednostavni univerzalni recepti za sreću mogu biti jednako primenljivi u različitim kulturama i u okviru različitih vrednosnih sistema profesije, porodice ili zajednice.
Da biste promenili sebe i pokrenuli svoje mentalne, emocionalne i profesionalne potencijale, morate da zaronite duboko u sebe. Tim putem krenuo je Slobodan Ivošević, osvedočeni pobornik zdravog i efikasng upravljanja organizacijama i ljudskim resursima. On već decenijama spaja nespojivo; zdrave tradicionalne vrednosti, potvrđene u privrednoj istoriji u Srba, likom i delom Vladimira Matijevića, uglednog osnivača „Privrednika” i originalnu naučnu metodologiju upravljanja promenama Isaka Adižesa koji takođe potiče sa naših prostora, ali planetarno poznat po svojoj organizacionoj i korporativnoj terapiji.
Krećući se tim ukrštenim putem dvojice osvedočenih autoriteta, Ivošević bez zadrške podučava da svako ponaosob treba da dopre do izvorišta sopstvenog karaktera, ne prenebregavajući temelj duhovnih zakonitosti i zato govori o čoveku kao biću 7 neopipljivih entiteta. U njegovom tumačenju polazište je na četiri osnovna stuba samosvesti, a to su duh, duša, um i volja. To praktično znači, da čovek sarađuje (duh), oseća (duša), misli (um) i radi (volja). U prilog tome stoji i Matijevićev preduslov za lični napredak; da svako ko hoće da se razvija treba sebi da postavi jasan i veliki cilj – viziju na dugi rok, a potom da mu se potpuno posveti mireći sopstveni cilj sa interesima drugih. Sve su to preduslovi valjanog i efikasnog upravljanja organizacijama ali i samim sobom. Ali to nije sve! Ivošević je praktično dekodirao teorijsko-metodološki sistem Isaka Adižesa kreirajući Upitnik za samoprocenu i utvrđivanje ličnog PAEI koda, sa dozvolom tvorca ove metodologije, uz dopunu sa preporukama za potencijalna poboljšanja samorazvoja.

Format: 150x220 mm
Obim: 90 strana
Povez: broširan

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption