Domaća Knjižara
Ukupna cena:

TROVANJA: PREVENCIJA, DIJAGNOZA I LEČENJE - Robert H. Dreisbach, Bev Lorraine True

  • TROVANJA: PREVENCIJA, DIJAGNOZA I LEČENJE - Robert H. Dreisbach, Bev Lorraine True
16.94 EUR
16.94 USD
1,999.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TROVANJA: PREVENCIJA, DIJAGNOZA I LEČENJE - Robert H. Dreisbach, Bev Lorraine True

Trinaesto američko izdanje TROVANJA – prevencija, dijagnoza i lečenje autora prof. dr Roberta Dreisbacha i doktorke Bev-Lorraine True, a treće po redosledu prevoda u našoj zemlji, od kojih su prva dva rasprodata u veoma kratkom roku, omogućuje brzo i izvanredno snalaženje u lečenju pacijenata sa akutnim i hroničnim trovanjima. Tu su (uključujući i veoma informativan indeks) na oko 700 stranica teksta sa brojnim tabelama i najnovijom relevantnom literaturom uz svako poglavlje, dati podaci o najčešćim okolnostima trovanja pojedinim hemijskim materijama ili ujedima pauka i zmija, postavljanju dijagnoze za akutna i hronična trovanja, laboratorijskim nalazima, prevenciji, lečenju (podeljenom na hitne i opšte mere), uključujući i prognozu trovanja.

Prevod knjige Dreisbach's Handbook of Poisoning, The Parthenon Publishing Group

A5, 704 + x strana, tvrd povez, latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption