Ukupna cena:

STRAH OD SMRTI - Ljubomir Erić

  • STRAH OD SMRTI - Ljubomir Erić
8.26 EUR
8.67 USD
983.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: STRAH OD SMRTI - Ljubomir Erić

Integralna studija Ljubomira Erića, našeg najpoznatijeg strahologa, o tanatologiji, o prirodi i uzrocima straha od smrti, o odnosu straha od smrti i životnih ciklusa, o odnosu straha od smrti i rata, o psihoanalitičkom razumevanju smrti i straha od smrti, o psihopatologiji i strahu od smrti, kao i o psihoterapiji straha od smrti.

Jedinstvena knjiga o strahu od smrti kao o prirodnom i sastavnom aspektu ljudskog života, ali i o psihopatološkim aspektima ovog straha. Psihološka, psihijatrijska i antropološka studija o tome kako živeti prirodno sa strahom i kako razumeti i prevladavati sopstvene strahove. Četvrto značajno dopunjeno i prošireno izdanje knjige koja je promenila razumevanje straha od smrti u našoj sredini.

240 strana; Format: 14x21 cm; Tvrdi povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption