Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SAVLADAJTE PREPREKE BEZ OBZIRA NA SVE - Liza Nikols

  • SAVLADAJTE PREPREKE BEZ OBZIRA NA SVE - Liza Nikols
8.05 EUR
8.45 USD
950.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SAVLADAJTE PREPREKE BEZ OBZIRA NA SVE - Liza Nikols

Lizin neverovatan glas izbija sa svake stranice, a s njim i njena sposobnost da kombinuje motivaciju, humor i hrabro iznošenje istine dok vam daje praktična sredstva za razvoj i uspeh, koja možete koristiti svakodnevno.

Džek Kenfild

Liza Nikols zna iz prve ruke da je srce najsnažniji mišić u telu, jer je ona sama živi primer da korišćenje emocionalne snage može da nam omogući život za kakav smo rođeni. U knjizi Savladajte prepreke bez obzira na sve Liza nam otkriva 9 koraka ili „mišića” i najvažnije stvari koje svi možemo da preduzmemo kako bismo živeli životom kakav želimo i zaslužujemo. To je revolucionaran, moćan i inspirativan program koji nas podseća da se sve što nam je potrebno da budemo srećni nalazi u nama samima i pokazuje kako i vi možete da konačno ostvarite svoje snove. U ovoj knjizi nije reč samo o tome kako da prevaziđete prepreke već i o tome kako da ih iskoristite da biste stvorili život kakav želite.

Iako se pojavljujem u filmskom hitu i knjizi Tajna i mada sam proputovala ceo svet govoreći o zakonu privlačenja, najveći deo života oslanjala sam se na jedan drugi zakon koji zovem – bez obzira na sve. Bez obzira na to šta mi se dogodi, bez obzira na to šta ljudi govore da bi me obeshrabrili, bez obzira na to kako izgledam ili koliko imam kilograma, glasić u meni stalno me je podsećao da imam prava da živim životom kakav sanjam. Stalno sam ponavljala sebi: Nastavi da težiš onome što želiš – bez obzira na sve!

Broj strana: 252
Povez: mek
Format: 150 x 230

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption