Ukupna cena:

PSIHOTERAPIJA - Aleksandar Dimitrijević, Ljubomir Erić

  • PSIHOTERAPIJA - Aleksandar Dimitrijević, Ljubomir Erić
24.58 EUR
29.49 USD
2,900.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PSIHOTERAPIJA - Aleksandar Dimitrijević, Ljubomir Erić
Importer: IP Clio

Priredili Aleksandar Dimitrijević, Ljubomir Erić i saradnici

Od prvog izdanja, „Psihoterapija“ je postala standardni nastavni izvor kako u Srbiji, tako i širom bivše Jugoslavije. Ovo je šesto, izmenjeno izdanje u kome se nalazi osam potpuno novih poglavlja. Obrađuju teme o kojima ranije nije pisano na srpskom jeziku. Devet poglavlja dobilo je nove autore i ona su temeljno revidirana i proširena.

Zahvaljujući autorima koji rade u Srbiji i šest drugih zemalja, knjiga predstavlja prikaz brojnih psihoanalitičkih, kognitivno-bihevioralnih, grupnih i humanističkih psihoterapijskih pravaca.
Poglavlja donose definiciju, istorijat i osnovne elemente svakog od pravaca, a posebna pažnja posvećena je etičkim standardima i istraživačkim potvrdama efikasnosti psihoterapijskih tretmana.

format: 24 x 14 cm, strana: 700, povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption