Ukupna cena:

PSIHOLOGIJA GOMILE - Gustav Le Bon

  • PSIHOLOGIJA GOMILE - Gustav Le Bon
5.82 EUR
6.11 USD
682.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PSIHOLOGIJA GOMILE - Gustav Le Bon

Psihologija gomile: Studija uobičajenog načina razmišljanja iz pera legendarnog autora Gustava le Bona među mnogima se smatra jednom od najvećih knjiga svih vremena. Zahvaljujući svojim potvrđenim vrednostima, ona će svakako privući čitavo jedno novo pokolenje čitalaca. Psihologija gomile obavezno je štivo na mnogim univerzitetima i studijskim programima, a preporučuje se i svima onima koji jednostavno uživaju u tome da čitaju dela neprolazne vrednosti. Značaj je ova studija stekla prvom polovinom XX veka, kada je primenjivana prilikom istraživanja o uticaju medija da bi se bolje opisale reakcije podređenih grupa na medijske sadržaje.
Ljudima je lakše vladati pobuđujući njihove strasti nego starajući se o njihovim interesima.

Format: 21 cm
Broj strana: 205

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption