Ukupna cena:

PSIHOANALIZA KAREN HORNAJ (TVRDI POVEZ) - Dušan Kosović

  • PSIHOANALIZA KAREN HORNAJ (TVRDI POVEZ) - Dušan Kosović
7.85 EUR
8.64 USD
935.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PSIHOANALIZA KAREN HORNAJ (TVRDI POVEZ) - Dušan Kosović

„Psihoanaliza Karen Hornaj“ je spis u kome je autor protumačio temelje psihoanalitičke teorije od Sigmunda Frojda do Karen Hornaj. pisana jasno i uverljivo, ova knjiga može biti podsticaj za pouzdanije prepoznavanje originalnih ideja Karen Hornaj, čije je stvaralaštvo označilo uspon psihoanalitičke misli.
Još 1989. godine, akademik Dušan Kosović je u studiji Optimistička psihoanaliza našoj javnosti predočio po mnogo čemu novatorska i plodna istraživanja psihoanalitičarke Karen Hornaj, a naročito njena nastojanja da prevrednuje učenje Sigmunda Frojda. U spisu Psihoanaliza Karen Hornaj profesor dr Dušan Kosović, u stvari, dovršava svoje uvide u stvaralački opus ove značajne autorke. Kritički se osvrće na njena kultna dela Neurotična ličnost našeg doba, Novi putevi psihoanalize, Naši unutrašnji konflikti, Neuroza i razvoj ličnosti. Pisana jasno i uverljivo, ova knjiga može biti pravi podsticaj za pouzdanije prepoznavanje originalnih ideja Karen Hornaj, čije je stvaralaštvo označilo uspon psihoanalitičke misli.

pismo: Latinica
strana: 234
format: 21 cm
povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption