Domaća Knjižara
Ukupna cena:

PSIHOANALIZA KAREN HORNAJ - Dušan Kosović

  • PSIHOANALIZA KAREN HORNAJ - Dušan Kosović
4.02 EUR
4.42 USD
478.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PSIHOANALIZA KAREN HORNAJ - Dušan Kosović

Još 1989. godine, akademik Kosović je u studiji "Optimistička psihoanaliza" javnosti predočio po mnogo čemu novatorska i plodna istraživanja psihoanalitičarke Karen Hornaj, naročito njena nastojanja da prevrednuje učenje Sigmunda Frojda. Tih godina, zajedno sa Radomirom Šaranovićem i dr Batrićem Filipovićem, prevodi njene spise na naš jezik. U knjizi "Psihoanaliza Karen Hornaj" profesor Dušan Kosović, u stvari, dovršava svoje uvide u stvaralački opus ove značajne autorke. Kritički se osvrće na njena kultna djela "Neurotična ličnost našeg doba", "Novi putevi psihoanalize", "Naši unutrašnji konflikti", "Neuroza i razvoj ličnosti". Nova Kosovićeva knjiga pisana je kompetentno, jasno i uvjerljivo, tako da može biti pravi podsticaj za pouzdanije prepoznavanje originalnih ideja Karen Hornaj, čije je stvaralaštvo označilo uspon psihoanalitičke misli savremenosti.

format: 21 cm, strana: 233, povez: broš, ISBN: 86-7558-425-3, izdavač: Čigoja

Prosečna ocena (10) 10

23-jul-2009 20:49:56
SERBIA
Ocena 10
ovo mora procitati....i citati..i citati...se svakodnevno.....genijalno djelo

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption