Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MALOLETNIČKA DELINKVENCIJA U SVETU I SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Ljiljana Stevković

  • MALOLETNIČKA DELINKVENCIJA U SVETU I SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Ljiljana Stevković
7.39 EUR
7.76 USD
880.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MALOLETNIČKA DELINKVENCIJA U SVETU I SRBIJI - Vesna Nikolić Ristanović, Ljiljana Stevković

Tema knjige vrlo je aktuelna, a ugao iz koga je predstavljena daje važan doprinos domaćoj literaturi. Svojom strukturom i sadržinom, knjiga zadovoljava standarde naučne monografije i, kao takva, predstavljaće vrednu literaturu za studente, istraživače, profesionalce i sve druge čitaoce zainteresovane za oblast maloletničke delinkvencije. Radovi objavljeni u ovoj knjizi daju osnovne informacije o relevantnim oblastima proučavanja maloletničke delinkvencije u svetu i u Srbiji i trasiraju pravce mogućih daljih istraživanja, odnosno pronalaženja novih društvenih odgovora i adekvatnih vidova reagovanja na maloletničku delinkvenciju. Napisani su stručnim ali jednostavnim i razumljivim jezikom, što je od posebnog značaja za njenu pristupačnost širem krugu čitalaca, uključujući tu i stručnjake različitog profila.

povez: broširan
broj strana: 263
format: 24 cm
pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption