Ukupna cena:

KOLEKCIJA CRTEŽA - Ljubomir Erić

  • KOLEKCIJA CRTEŽA - Ljubomir Erić
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KOLEKCIJA CRTEŽA - Ljubomir Erić

Ljubomir Erić višedecenijsku posvećenost umetnosti crteža pretočio je u jedinstvenu kolekciju crteža nastajalih u drugoj polovini XX veka ili u rasponu od Ivana Tabakovića, Lazara Vozarevića, Petra Omčikusa, Leonida Šejke, Dada Đurića, Ljube Popovića, Vladimira Veličkovića, Radomira Reljića, Petra Omčikusa, Dušana Džamonje, Halila Tikveše, preko Ere Milivojevića i Raše Todosijevića, do Mrđana Bajića, Uroša Đurića, Saše Pančića ili Jovanke Stanojević. Radovi ovih umetnika crteža različitih generacija i različitih poetika okupljeni su reprezentativnoj i probanoj kolekciji Ljubomira Erića. Ova kolekcija začeta je još 1962. godine i od tada je istrajno dopunjavana novim primerima crtačkog majstorstva. Izvrsna u pojedinostima, ova kolekcija punu svoju vrednost doseže sagledana kao celina, zahvaljujući knjizi Kolekcija crteža. Obilje vrhunski štampanih kolornih reprodukcija u knjizi Kolekcija crteža pokazuje neke od najvažnijih radova 31 modernog umetnika, ali i neke od najvažnijih crteža naše moderne umetnosti. Kolekcija crteža je dragoceno svedočanstvo o jednoj autentičnoj posvećenosti umetnosti crteža, ali i jedan od mogućih antologijskih preseka modernog srpskog crteža.

120 strana; Format: 24x22 cm; Broš povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption