Ukupna cena:

KNJIGE I OBJAVE - Slobodan Panić

  • KNJIGE I OBJAVE - Slobodan Panić
5.27 EUR
5.53 USD
627.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KNJIGE I OBJAVE - Slobodan Panić

Knjiga Knjige i objave predstavlja skup težnji, misli, osećanja, iskustva, raspoloženja jednog mladog čoveka koji odrasta i sazreva u savremenom društvu.
Slobodan Panić, iako mlad pisac, na vrlo direktan, nedvosmislen i jasan način piše ono o čemu mnogi ne mogu ni da zamisle da može biti kazano. Knjiga provocira čitaoca, zaokuplja njegovu pažnju nesvakidašnjim i veoma smelim stavovima. Pisac iznosi na videlo razne probleme i teme iz različitih oblasti, kao što su: filozofija, psihologija, seksualnost, emocionalnost, religija, politika, ali, čini se, u samom središtu se nalazi problem odnosa izgubljenog pojedinca i nehumanog društva. U knjizi je veoma prisutan momenat surove borbe između zahteva (poremećene) porodice, društva, civilizacije i čovekove unutrašnje težnje da uživa svoju individualnu slobodu.

pismo: latinica
strana: 165
format: 21 cm
povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption