Ukupna cena:

IZGUBLJENI U VIRTUELNOM SVETU - Goran Lažetić, Ivica Mladenović

  • IZGUBLJENI U VIRTUELNOM SVETU - Goran Lažetić, Ivica Mladenović
11.83 EUR
12.42 USD
1,408.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: IZGUBLJENI U VIRTUELNOM SVETU - Goran Lažetić, Ivica Mladenović

ZAVISNOST OD INTERNETA I VIDEO IGARA
Sa terapijskim priručnikom

Knjiga Izgubljeni u virtuelnom svetu je jedinstven, sveobuhvatan i savremen vodič za tretman zavisnosti od interneta i video igara na ovim prostorima, koji je napisan na odmeren, razumljiv i popularan način. Ova knjiga obezbeđuje dovoljno praktičnih informacija koje će pomoći ne samo osobama koje problematično koriste nove tehnologije, njihovim roditeljima i partnerima, već i lekarima i terapeutima da se mnogo bolje pripreme za procenu i lečenje ovog rastućeg problema. Svojom sveobuhvatnošću, popularnim i prepoznatljivim stilom pisanja autora, aktuelnošću i značajem teme koju obrađuje, ali i otvaranjem novih aspekata zdravog stila života, ova knjiga će sigurno naći put do mnogih korisinika koji imaju problem „zavisnosti“ ili se na neki drugi način suočavaju sa ovim problemom.

Iako još uvek nije uvršćen u zvanične dijagnostičke klasifikacije mentalnih oboljenja, „zavisnost od interneta i video igara“ i posledice koje mogu nastati su stvarne. Međutim, kompjuter i internet su neophodan alat u rukama savremenog čoveka. Zbog toga je važna i pravovremena edukacija korisnika kako bi na najbolji mogući način sačuvali svoje zdravlje i bezbrižno koristili blagodeti kompjutera i interneta.

pismo: Latinica
strana: 210
format: 165 x 235 mm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption