Ukupna cena:

BESKRAJNA LJUBAV JEDINA JE ISTINA - Dejvid Ajk

  • BESKRAJNA LJUBAV JEDINA JE ISTINA - Dejvid Ajk
23.31 EUR
25.64 USD
2,750.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BESKRAJNA LJUBAV JEDINA JE ISTINA - Dejvid Ajk

„Smejete mi se zato što sam drugačiji; ja se smejem vama zato što ste svi jednaki.”

Knjigom „Beskrajna ljubav jedina je istina, sve ostalo je iluzija” Dejvid Ajk nastavlja da nam dosledno i krajnje jednostavno razotkriva iluziju o svetu u kom živimo, iluziju koja nas zarobljava u lažnoj stvarnosti. Pružajući pregršt činjenica, otkriva nam ko smo zapravo, šta radimo na ovom svetu, ko kontroliše našu stvarnost, našu svest, zašto ima tako puno ratova, gladi, patnje i stresa, ko je stvorio religiju i u šta njeni zagovornici zaista veruju. Tvrdeći da fizički svetuistinu ne postoji i da živimo, stoga, u holografskoj iluziji koju stvara naš mozak, Dejvid Ajk nas nagoni da se zamislimo nad stvarima koje inače ne dovodimo u pitanje.

Broj strana: 232
Pismo: Latinica
Povez: Broš
Format: 17 x 24 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption