Ukupna cena:

AVAJ, JADNI DARVIN - Hilari Rouz, Stiven Rouz

  • AVAJ, JADNI DARVIN - Hilari Rouz, Stiven Rouz
11.79 EUR
12.38 USD
1,404.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: AVAJ, JADNI DARVIN - Hilari Rouz, Stiven Rouz

Zbog čestih neuspeha u sopstvenoj potrazi za kauzalnim objašnjenjima, psihologija je mnogo puta posezala za takozvanim biološkim faktorima razvoja, aktuelnog funkcionisanja ličnosti ili njene disfunkcionalnosti. Jedan od tih trendova razvio se u posebnu disciplinu, evolucionu psihologiju, koja poslednjih godina dobija sve više prostora u naučnim i stručnim psihološkim publikacijama.

Sociolog Hilari Rouz i neurobiolog Stiven Rouz priredili su knjigu Avaj, jadni Darvin koja sadrži šesnaest eseja usmerenih na to da iznesu argumente protiv evolucione psihologije. Ona je već opisana kao napad na evolucionu psihologiju iz svih uglova - evolucione biologije, razvojne psihologije, neurofiziologije - sve do formulacije po kojoj evoluciona psihologija sadrži specifičan oblik "neofundamentalizma".

Broširani povez, latinica
Format 22,5 X 16,5
Broj strana 356

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption