Ukupna cena:

AUTOGENI TRENING: NOVA GENERACIJA - Prim dr Ljubomir Mirković

  • AUTOGENI TRENING: NOVA GENERACIJA - Prim dr Ljubomir Mirković
3.33 EUR
3.49 USD
396.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: AUTOGENI TRENING: NOVA GENERACIJA - Prim dr Ljubomir Mirković

"Autogeni trening je najsavremeniji metod medicinske relaksacije".
I evo, u novi vek ušao je sa još širim spektrom primene i van medicinskih okvira, jer viškovi psihofizioloških tenzija, koje naviru iz različitih nivoa "prenapućene" svesti, postaju sve veći civilizacijski problem. A ta napetost, uzrokovana biološkim, psihološkim i socijalnim agresijama modernog doba, formira destruktivne potencijale, koji su najčešće dugo prikriveni, gurnuti, često i čvrsto zatvoreni u podmuklom psihosomatskom sindromu, u njegovom još neispoljenom obliku. Deo odbrane od tih rastućih napetosti mogle bi da budu i različite veštine i tehnike relaksacije, a pre svega AUTOGENI TRENING i njemu bliske metode.

Povez: broš, 164 strane

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption