Ukupna cena:

СЕРБИЯ ЗОЛОТОE ЯБЛОКО (KOŽNI POVEZ)

 • СЕРБИЯ ЗОЛОТОE ЯБЛОКО (KOŽNI POVEZ)
364.14 EUR
400.55 USD
43,350.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: СЕРБИЯ ЗОЛОТОE ЯБЛОКО (KOŽNI POVEZ)

  Novo izdanje najlepše monografije o Srbiji, u odvojenim izdanjima na četiri jezika (engleski, ruski, italijanski, srpski), sa obiljem vrhunskih fotografija i tekstovima velikih znalaca pera. „Knjiga najlepših pejzaža Srbije”, „oslikana sa dve nijanse zlatnog – vizantijskom i baroknom”, „knjiga o trajanju lepote i duha uprkos oskudnim vremenima”. „Knjiga u kojoj se pred našim očima događa Srbija sama, u svom najraskošnijem izdanju”.
  Luksuzno je opremljena, u više varijanti raskošnog kožnog poveza, na najboljem papiru, sa mogućnošću ručne izrade vašeg unikatnog primerka!
  Predočavajući različite aspekte srpske istorije i kulture, od praistorijskih svedočanstava o izuzetnim kulturama i civilizacijama na tlu Srbije, preko prebogatog rimskog i srednjovekovnog nasleđa, do važnih savremenih zbivanja, „SRBIJA, OD ZLATA JABUKA” lepotom i stilom nadvisuje dosadašnje knjige o Srbiji.
  Kao što se dobar glas daleko čuje, „SRBIJA, OD ZLATA JABUKA” stigla je na sve kontinente i meridijane, pobuđujući oduševljenje i gradeći drukčiju sliku o ovoj zemlji, izvan propagandnih i drugih stereotipa.

  Nagrade: „Turistički cvet 2006” za najbolju knjigu u Srbiji u oblasti turizma, i „Gutemberg 2006” na Međunarodnom sajmu knjiga i grafike u Banjaluci.

  Format: 23,8x29,6 cm; Obim: 288 strana
  Kožni povez

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption