Domaća Knjižara
Ukupna cena:

RAJSKA OSTRVA - Sonja Lapatanov

  • RAJSKA OSTRVA - Sonja Lapatanov
7.07 EUR
7.78 USD
842.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RAJSKA OSTRVA - Sonja Lapatanov

Nijedan drugi san, kao onaj o velikom bogatstvu i večnoj mladosti, nije usađen u ljudksu svest kao san o povratku u raj, o životu bez briga, stresa i rada. To je san i opsesija pomoću koje se zaboravlja svakodnevnica, to je iskorak iz stvarnosti i iluzija sa kojom se vredi poigrati. Zato, da već ne postoje, rajska ostrva bi morala da se pronađu.

U periodu od 1994. do 2007. godine, Sonja Lapatanov, balerina, koreograf i svetski putnik, tražila ih je i pronašla. U svojoj drugoj knjizi, rajsku lepotu i draž, snove i tajne, pretače u reči kojima opisuje doživljaje i impresije sa najlepših i najneobičnijih ostrva na svetu.

Format: 14X20.5
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 296

Prosečna ocena (1) 1

23-nov-2008 23:15:32
SERBIA
Ocena 1
Bivsa balerina -pise ko nogama!

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption