Ukupna cena:

NOVI SAD PLAN GRADA

 • NOVI SAD PLAN GRADA
 • NOVI SAD PLAN GRADA-1
2.52 EUR
2.65 USD
300.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: NOVI SAD PLAN GRADA

  Plan Novog Sada 1:20 000 je savremena publikacija koja verno predstavlja celokupan sadržaj grada i njegove šire okoline. Zahvaljujući primeni najnovijih kartografskih iskustava i metoda, kao i kompletnoj kompjuterskoj obradi plan je privlačnog dizajna, velike preglednosti i bogatog sadržaja. No i pored toga autor se pobrinuo da snalaženje korisnika dodatno olakša, pa je centar grada prikazao u krupnijoj razmeri (1:12 500). Na planu su jasno obeleženi delovi grada sa pripadajućim ulicama kao i prigradska naselja Sremski Karlovci, Bukovac i Rumenka.

  Transparentnim simbolima su označeni turistički, kulturni, sportski i verski objekti. Ono što je posebno značajno to je detaljni prikaz jednosmernih ulica, autobuskih linija gradskog prevoznika sa početnim stanicama i stajalištima kao i lokacija javnih garaža i parkirališta za automobile.

  Na poleđini plana pored spiska ulica sa brojčano-slovnim indexima odštampana je karta “okoline Novog Sada” u razmeri 1:200 000 sa ucrtanom mrežom linija prigradskog saobraćaja. Pored lako uočljivih ,linija ova karta sadrži i kompletnu informaciju o zonama (ima ih 13), početnoj stanici svake linije i lokacijama usputnih stanica.

  Zaključak se nameće sam: ako ste stanovnik Novog Sada ili potencijalni posetilac ovog grada obavezno nabavite ovaj plan i olakšajte sebi boravak u njemu.

  Format: 70 x 50 cm,
  savijen 11.5 x 24 cm
  Pismo: latinica
  Razmera: 1: 20 000

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption