Ukupna cena:

501 DESTINACIJA KOJU MORATE POSETITI

 • 501 DESTINACIJA KOJU MORATE POSETITI
33.52 EUR
35.19 USD
3,990.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: 501 DESTINACIJA KOJU MORATE POSETITI

  501 destinacija koju morate posetiti je neprocenjiv izvor nadahnuća za odvažne putnike u potrazi za novom pustolovinom ili opušteno utočište za sve one koji žele da iskuse nove pejzaže i kulture. Destinacije koje smo ovde prikazali uglavnom su velelepna prirodna čuda, ali je većina delo ljudskih ruku − manji i veći gradovi, katedrale, dvorci, muzeji, bašte i tržnice, i sve svedoči o ljudskoj marljivosti, oštroumnosti i istrajnosti. Neke su poznate širom sveta, poput Kineskog zida, Tadž Mahala ili Akropolja, dok su druge slabo poznate. Bilo da posetite neverovatnu lagunu u Dakli ili prelepi hram Vat Tam Pa, na primer, postoji velika šansa da ćete tamo biti jedini turista. Vrlo je verovatno da neke − možda čak i sve − vaše omiljene destinacije nisu uključene u ovu knjigu.

  Dakle, treba naglasiti da je 501 izabrana destinacija samo deo među hiljadama prelepih i zanimljivih mesta na ovoj našoj čudesnoj planeti.

  str.: 546 | povez: tvrd | veličina: 190x230

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption