Domaća Knjižara
Ukupna cena:

ISHRANA ŽENA 21. VEKA - Lejla Kažinić Kreho

  • ISHRANA ŽENA 21. VEKA - Lejla Kažinić Kreho
17.64 EUR
18.52 USD
2,100.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ISHRANA ŽENA 21. VEKA - Lejla Kažinić Kreho

Ako današnji lekari sutra ne postanu nutricionisti, današnji će nutricionisti sutra postati lekari – moto je koji dr. Lejla Kažinić Kreho ističe na početku svoje nove knjige.

Posle uspeha knjige “Prehrana 21. stoljeća” (koja je objavljena u Hrvatskoj), u kojoj je čitaoce upoznala sa dragocenim moćima tradicionalnih namirnica, svoju drugu knjigu dr. Lejla Kažinić Kreho pisala je za sve žene, počevši od tinejdžerki pa sve do onih u 'zlatnim' godinama.

Kako autorka naglašava u uvodu, namera ove knjige je da modernoj ženi pomogne da što lakše podnese tempo života kakav nameće 21. vek koristeći samo najbezbolnije, najjednostavnije i najpristupačnije sredstvo – hranu!

U 12 poglavlja i preko 100 recepata, nalaze se uputstva kako da uz pomoć namirnica s kojima se svakodnevno susrećemo održavamo željenu težinu, kako da osvežimo seksualni život, kako da u kuhinji pripremimo prirodni “prozak”, kako se pripremiti za trudnoću i dojenje ili pak s lica izbrisati godine.

Tu su i poglavlja s receptima koji mogu pomoći kod najčešćih zdravstvenih tegoba u svakom od životnih razdoblja žene, od poremećaja prehrane i akni u tinejdžerskim godinama, preko neplodnosti i endometrioze u zrelom dobu sve do osteoporoze i karcinoma dojke.

I ono što je veoma važno: recepti u ovoj knjizi se ne baziraju na orijentalnim namirnicama iz dalekih zemalja, već naprotiv namirnicama iz svakodnevne upotrebe, a koje smo možda smo i prestali da konzumiramo jer smatramo da su “starinske” i da se ne uklapaju u moderan način života.

Format knjige: 20.5 x 24 cm | Meki povez | 213 str

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption