Ukupna cena:

HRANA KAO LEK - Erl Mindel

  • HRANA KAO LEK - Erl Mindel
4.54 EUR
4.76 USD
540.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: HRANA KAO LEK - Erl Mindel

Ova knjiga će Vam pomoći da se pravilno hranite i sačuvate dobro zdravlje.

Ono što jedete može da ima dubok uticaj na vaše zdravlje. Štaviše, možete da sprečite ili lečite najrazličitije bolesti i poremećaje jednostavnim konzumiranjem pravih namirnica.

U svojoj knizi dr Erl Mindel vas uči kako da jedete pametno, šta smete, a šta ne smete da jedete ako bolujete od neke bolesti.

Hrana kao lek jasno vam pokazuje kako ovo obično, svakodnevno voće, povrće, žitarice i riba mogu da vam pomognu da se borite, sprečite ili lečite sve, od akni, preko gljivičnih infekcija i kardiovaskularnih oboljenja, do osteoporoze.

Prave namirnice usporavaju starenje, mogu da obaraju holesterol, ublaže simptone menopauze i doprinesu zdravoj trudnoći.

"Još u XVI veku George Herbert je rekao: ‘Ma ko bio otac jedne bolesti, nepravilna ishrana joj je majka’. Ovoj istini u prilog je i knjiga Hrana kao lek."
Dr Ljubomir Pfaf, lekar specijalista - nutriciolog.

342 str. - broš povez - format: 14x20cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption