Ukupna cena:

ŽIVOJIN ZDRAVKOVIĆ I ZLATNA EPOHA BEOGRADSKE FILHARMONIJE - Vera Ikonomova

  • ŽIVOJIN ZDRAVKOVIĆ I ZLATNA EPOHA BEOGRADSKE FILHARMONIJE  - Vera Ikonomova
8.16 EUR
8.57 USD
972.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ŽIVOJIN ZDRAVKOVIĆ I ZLATNA EPOHA BEOGRADSKE FILHARMONIJE - Vera Ikonomova

Knjiga Zlatna epoha Živojina Zdravkovića nastala je na osnovu iscrpne dokumentacije i razgovora koje je autorka vodila sa Živojinom Zdravkovićem kako bi se približila vremenu i radu ovog čuvenog dirigenta Beogradske filharmonije.
Zdravković je imao sreću da se u Beogradskoj filharmoniji nađe u momentu njenog ponovnog rađanja, i da svojim zalaganjem ubrza njeno napredovanje, čime je omogućio da orkestar uđe u svoju zrelu fazu i dobije konačnu fizionomiju. Kao dirigent, a kasnije i direktor Filharmonije proveo je sa orkestrom ceo svoj radni vek.
Prema rečima autora, knjiga nema nameru da bude hvalospev Zdravkoviću. Pre je pokušaj da se opiše i prikaže mesto koje mu pripada u srpskoj muzičkoj kulturi, i uticaj koji je na nju izvršio.

povez: Tvrd, str: 260, format: 14,5 x 21

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption