Ukupna cena:

MUZIČKI MINIMALIZAM - Marija Masnikosa

  • MUZIČKI MINIMALIZAM  - Marija Masnikosa
4.54 EUR
4.77 USD
540.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MUZIČKI MINIMALIZAM - Marija Masnikosa

Izazovnom krugu problema koji otvara pojam muzički minimalizam Marija Masnikosa pristupa iz konkretnog, muzičko-analitičkog aspekta. Autorka prikazuje genezu minimalizma, uslovno razlikujući američku eksperimentalnu struju, čiji je začetnik Džon Kejdž, i evropski „avangardni” integralni serijalizam, ukazujući na njihovo zajedničko ishodište – Antona Veberna, ali i na bitne razlike – ne samo u kompoziciono-tehničkom prosedeu već i u odnosu prema stvaralačkom činu. Istraživanja i ostvarenja američkog minimalizma demonstrirana su na delima četvorice njegovih predstavnika: Le Monte Janga, Terija Rajlija, Filipa Glasa i Stiva Rajha.

povez: Broširan, str: 222, format: 13 x 20

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption