Ukupna cena:

MARKETING U KULTURI I UMETNOSTI - Fransoa Kolber

  • MARKETING U KULTURI I UMETNOSTI - Fransoa Kolber
12.70 EUR
13.34 USD
1,512.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MARKETING U KULTURI I UMETNOSTI - Fransoa Kolber

Marketing je dugo bio isključen iz kulturne sfere budući da je isključivo dovođen u vezu s profitom i trgovinom. S obzirom na to da smisao postojanja kulturnih institucija počiva na umetničkoj viziji, postojao je strah da će uključivanje marketinga ukaljati umetnički sadržaj proizvoda. Kako se, međutim, na marketing sve više gleda kao na proces zbližavanja preduzeća i potrošača, ustanove kulture u njemu sada vide skup alatki u službi umetničke misije. Knjiga počiva upravo na toj ideji, koja za autora predstavlja stav od posebnog značaja. Menadžeri kulturnih ustanova u knjizi će pronaći niz razmatranja koja će im omogućiti preispitivanje sopstvene prakse i određivanje referentnog okvira za buduća delovanja. Opisani su osnovni koncepti marketinga, od tradicionalnih gledišta do primene u oblasti umetnosti i kulture.

tvrdi povez, latinica, 14 x 21 cm, 317 str

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption