Ukupna cena:

HAJDEGER O SLIKARSTVU: FRANC MARK, VINSENT VAN GOG, POL SEZAN, PAUL KLE - Una Popović

  • HAJDEGER O SLIKARSTVU: FRANC MARK, VINSENT VAN GOG, POL SEZAN, PAUL KLE - Una Popović
10.17 EUR
10.68 USD
1,200.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: HAJDEGER O SLIKARSTVU: FRANC MARK, VINSENT VAN GOG, POL SEZAN, PAUL KLE - Una Popović
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Studija koja se nalazi pred čitaocem posvećena je Hajdegerovoj (Martin Heidegger) filozofiji umetnosti, odnosno njegovim razmatranjima slikarstva. Ova značajna tema u interpretacijama Hajdegerove misli još uvek nije dobila adekvatan tretman i obradu; ako se slikarstvo i pominje, čak i tematski, ono uglavnom nije u prvom planu, već u pozadini istaknutijih istraživačkih problema.1 Naša studija skromni je pokušaj da se ta praznina bar donekle popuni, te da se tema slikarstva naglasi kao jedna od važnijih ne samo spram Hajdegerove filozofije umetnosti, već i prema širim kretanjima njegove pozne misli.: Franc Mark, Vinsent Van Gog, Pol Sezan, Paul Kle

pismo: ćirilica

strana: 228

format: B5

godina izdanja: 2022.

povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption