Ukupna cena:

SZABADKA EGYKOR ET MOST - Zoran Radovanov

  • SZABADKA EGYKOR ET MOST - Zoran Radovanov
41.50 EUR
41.50 USD
4,900.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SZABADKA EGYKOR ET MOST - Zoran Radovanov

Subotica je vojvođanski grad na samom severu Srbije. To je mesto koje je srećnim okolnostima uspelo da sačuva svoju arhitekturu, objekte i aristokratsku vedrinu. Knjigom su obuhvaćeni svi važni segmenti grada, od Gradske uprave, palate čuvenih subotičkih porodica, banaka, institucija, parkova. Priču upotpunjuju i segmenti o stanmovništvu, urbanizmu, zanatstvu, istoriji. Paralelnim pregledom fotografija uporedili smo iste delove grada, iste građevine, prostorne celine u cilju prikaza promena koje su se tokom vremena dešavale u različitim kulturno-istorijskim uslovima. Knjiga je štampana u dvojezičnom izdanju i to: srpsko-engleki i mađarsko-nemački.

povez: tvrdi, kutija, 141 str, format: 23,5x30 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption