Ukupna cena:

SERBIA A to Z - Zoran Rapajić

  • SERBIA A to Z - Zoran Rapajić
13.98 EUR
15.38 USD
1,650.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SERBIA A to Z - Zoran Rapajić

Pravi izdavački poduhvat. Prvi put je mnogo podataka o Srbiji objavljeno na jednom mestu, u jednom pravom srpskom vodiču štampanom na engleskom jeziku. Knjiga obuhvata: osnovne činjenice, podatke o stanovnistvu, jeziku, veri, zatim položaj Srbije, reljef, klimu, pasoš, novac, podelu Srbije na pokrajine i regione, jedan srpski jelovnik, predmete srpske tradicije. U saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije dat je prikaz svih vaznih auto-pravaca kroz Srbiju sa detaljnim opisom sta možete da posetite ako se krećete odredjenim pravcem. Detaljna auto-karta Srbije prikazana je na 32 stranice, U okviru vodiča možete naći i daljinomer, spisak, poštanske i pozivne brojeve svih naseljenih mesta, planove svih većih gradova, banja, nacionalnih parkova, klisura... Na poslednjih 128 strana dati su detaljni tekstualni opisi svih pojmova o Srbiji (gradovi, banje, manastiri, nac. parkovi, pećine, reke, tvrdjave...) poređani abecednim redom.

broširani povez, 224 strane, latinica, šiveno koncem
Izdavač: Admiral Books
Beograd 2007.
2. izdanje

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption