Domaća Knjižara
Ukupna cena:

BELGRAD IN DER WESTENTASCHE

 • BELGRAD IN DER WESTENTASCHE
3.18 EUR
3.49 USD
378.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: BELGRAD IN DER WESTENTASCHE

  Moderni mini vodič kroz Beograd, na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku (u tri odvojena izdanja), sa planom centra grada, ucrtanim najznamenitijim kućama i spomenicima, planom Kalemegdanske tvrđave, preporukama za mesta koja bi neizostavno trebalo posetiti – sve prilagođeno turističkoj šetnji i atraktivnom boravku u Beogradu. Specifičnog formata, sa trodelnom koricom, tekstovima sažetim u nekoliko rečenica, bogato ilustrovano i opremljeno brojnim servisnim informacijama, ovo izdanje je naročito dobrodošlo strancima koji u Beogradu borave nakratko, ali i drugima koji imaju vremena samo za „Beograd za početnike”.

  Format: 6,5x15 cm. Obim: 120 strana

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption