Domaća Knjižara
Ukupna cena:

A BRANDENBURG CONCERTO - Nikola Moravčević

  • A BRANDENBURG CONCERTO - Nikola Moravčević
6.99 EUR
7.34 USD
832.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: A BRANDENBURG CONCERTO - Nikola Moravčević

Uzbudljiv politički roman sa obiljem ljubavnih, krimi i istorijskih epizoda o ujedinjenju dve Nemačke. Moravčević pripoveda o uspelom pokušaju ujedinjenja koji osamdesetih godina XX veka, nasuprot velikim silama i stvarnosti Hladnog rata, preduzima grupa Zapadnih i Istočnih Nemaca rešena da se izbori za celovitost svoje zemlje. Moravčević sigurnom rukom vodi čitaoca kroz mnoštvo nesvakidašnjih zapleta odvodeći ga do središta vojne i političke moći, ali i pokazujući kako se pred ličnim odricanjem i preduzimljivošću klasični centri moći nekada pokažu kao neuspešni. Ljubavne i špijunske afere, policijske istrage i političke manipulacije nalaze se u središtu ovog zanimljivog i provokativnog romana. O ujedinjenju Nemačke koje je moglo da bude drugačije i da izmeni istoriju Evrope kakvu poznajemo.

Prvo izdanje ovog romana pojavljuje se na engleskom jeziku. Sledeće godine roman će biti objavljen i na srpskom jeziku.

374 strane; Format: 14x20 cm; Broš povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption