Ukupna cena:

PHOTOSHOP 7: WEB DIZAJN - Michael Baumgardt

  • PHOTOSHOP 7: WEB DIZAJN - Michael Baumgardt
7.90 EUR
8.29 USD
940.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PHOTOSHOP 7: WEB DIZAJN - Michael Baumgardt

Kada se govori o obradi slika, Adobe Photoshop nesumnjivo predstavlja industrijski standard, a Adobe Photoshop 7 je jedna od njegovih najboljih verzija do sada. Iako je tržište prilično dobro snabdeveno knjigama koje se bave tehnikama Photoshopa, veoma mali broj njih zadovoljava potrebe web dizajnera i pruža praktične informacije o stvarima kao što su kompresija, specifikacije pretraživača, kontrola boje i optimizacija slika. Renomirani autor i dizajner Michael Baumgardt popunjava ovu prazninu bogato ilustrovanim priručnikom za Adobe Photoshop 7, namenjenim prvenstveno web dizajnerima.

Njegovo dugogodišnje iskustvo u dizajniranju i web tehnologijama omogućava mu suštinski određen i jasan pristup ovoj problematici. Pošto se veliki broj dizajnera, radi publikovanja svog rada na Internetu, u znatnoj meri oslanja na GoLive, Adobeov alat za razvoj web sajtova.

""Ovo je verovatno najsveobuhvatnija knjiga o web dizajnu pomoću Photoshopa koja je ikada napisana, a po mom mišljenju ujedno i najbolja knjiga o tome. Svaki web dizajner bi trebalo da ima po jedan njen primerak."" – Scott Kelby, glavni urednik časopisa Photoshop User.

""Michael Baumgardt nam je još jednom predstavio sjajnu novu knjigu, čije je težište na web dizajniranju pomoću Photoshopa. Knjiga je veoma laka za čitanje, sa kristalno jasnim dizajnom prepunim inovacija, koje će biti od velike koristi dizajnerima širom sveta."" – Andreas J. P. Lindstrom. umetnički direktor, Qwest Interactive.

""Michaelova nova knjiga daje sjajan prikaz Photoshopa i načina za njegovu primenu u izradi profesionalnih web kreacija. Snažan naglasak na detaljima i sjajnim primerima, zajedno sa tonama grafikona i slika, pretvara čitanje ove knjige u pravo zadovoljstvo. Definitivno preporučujem ovu knjigu svakome ko ozbiljno želi da proučava web interfejs i da se bavi produkcijom grafičkih sadržaja."" – Tim Nilson, CTO, Run Media Inc.

Za Windows i Macintosh – naučićete primenu tehnika za:

* Optimizaciju grafike radi njene upotrebe na Webu
* Izbor najboljeg formata za kompresiju
* Kreiranje GIF animacija
* Primenu stilova na pojedine slojeve, čime možete kreirati uzbudljive efekte
* Rukovanje bojama koje su prilagođene za upotrebu na Webu
* Dodavanje video i audio sadržaja na web sajtove
* Dizajniranje za različite pretraživače

Potrebna uputstva i ažurirane dodatke možete pronaći na adresi www.mitomediabooks.com

O autoru

Michael Baumgardt je jedan od najcenjenijih autora u oblasti web dizajna i stonog izdavaštva u Nemačkoj. Kao jedan od prvih dizajnera koji se ozbiljno pozabavio stonim izdavaštvom, on je 1996. godine uplovio i u vode web dizajna. Njegove knjige iz oblasti dizajna konstantno predstavljaju bestselere na tržištu. Živi na relaciji Njujork—Minhen.

str: 330

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption