Ukupna cena:

INTERNET: POTPUNI BRZI VODIČ - Peter Kent

  • INTERNET: POTPUNI BRZI VODIČ - Peter Kent
4.54 EUR
4.76 USD
540.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: INTERNET: POTPUNI BRZI VODIČ - Peter Kent

Informacije dobijate odmah – to je ono što Internet nudi. Ova knjiga vas uči kako da koristite sve mogućnosti Interneta i kako da ga pokrenete da za vas radi. Uz pomoć ovog spontano napisanog i neformalnog priručnika naučićete kako se pristupa Web-u, surfuje pomoću različitih Web brauzera, šalje i prima e-mail.

Ova knjiga obuhvata i onu smešnu, luckastu stranu Mreže! Naučićete kako se postaje član diskusione grupe, uživo učestvuje u chat prostorijama, prevazilazi problem visokih računa za telefonske razgovore sa prijateljima koji su daleko, pravi sopstvena Web stranica i mnogo, mnogo drugih stvari!

Pridružite se milionima ljudi koji se zabavljaju na Internetu, u čemu će vam pomoći Potpun brzi vodič kroz Internet, četvrto izdanje!

* Brza i jednostavna pomoć u povezivanju sa Internetom i istraživanju World Wide Web-a
* Praktični saveti o korišćenju Interneta kao alata za istraživanje.
* Koraci za neupućene u kojima se opisuje kako se kreiraju Web stranice, koristi e-mail, pridružuje diskusionim grupama i drugo...
* Rad na Internetu ne mora da bude težak!

str: 480

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption