Ukupna cena:

STVARALAČКA EVOLUCIJA - Anri Bergson

  • STVARALAČКA EVOLUCIJA - Anri Bergson
10.08 EUR
10.58 USD
1,190.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: STVARALAČКA EVOLUCIJA - Anri Bergson

Najpoznatije i najuticajnije delo istaknutog francuskog filosofa Anrija Bergsona . Stvaralačka evolucija predstavlja najpotpuniji izraz ideje filosofa o problemima egzistencije, predlažući teoriju evolucije potpuno drugačiju od one koju su imali raniji mislioci i naučnici.

Bergsonov život je, kao i njegova filosofija, jedna stvaralačka evolucija, jedno potpuno razvijanje sopstvene misli. Sem mislilačkog i stvaralačkog, drugog života on gotovo i nema. Prva neosporna činjenica jeste ta da on stoji na čelu malog broja elitnih duhova koji upravljaju duhovnom kulturom savremenog čovečanstva, dajući joj podstrek, oblik, sadržinu i pravac.

povez: tvrd
Pismo: ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption