Ukupna cena:

RAZGOVORI SA LEVINASOM - Mihael Sen Šeron

  • RAZGOVORI SA LEVINASOM - Mihael Sen Šeron
3.81 EUR
4.00 USD
454.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RAZGOVORI SA LEVINASOM - Mihael Sen Šeron

Emanuel Levinas (1906 – 1996) rođen je u Rusiji a umro u Francuskoj. Svojim životom i delom izrazio je najvažnije dileme i bespuća našeg burnog doba.

Mihael de Sen-Šeron, njegov učenik i prijatelj, u knjizi koja je pred nama, prikazuje samu srž Levinasovog učenja: svetost i apsolutnu važnost drugog čoveka kao jedne brane od svakog mogućeg masovnog zločina.Razgovore počinje kao student, a preko Sartra i Malroa definiše teorijski profil autora „Totaliteta i Beskonačnog“. Pisac knjige nas najzad dovodi do možda njenog najznačajnijeg dela: do ispovesti i pokajanja – jednog! – nacističkog zločinca i do pitanja koje to pokajanje nosi sa sobom.

format: 20 cm
broj str.: 152

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption