Ukupna cena:

FILOZOFIJA MEDIJA - Divna Vuksanović

  • FILOZOFIJA MEDIJA - Divna Vuksanović
6.53 EUR
7.18 USD
770.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: FILOZOFIJA MEDIJA - Divna Vuksanović

"Knjiga dr Divne Vuksanović, Filozofija medija: Ontologija – estetika – kritika, predstavlja naučnu studiju koja interdisciplinarno ukršta opštu estetiku s teorijom kulture i medija, oslanjajući se na savremena istraživanja u ovim oblastima, kao i na aktuelnu estetsku, kulturološku i medijsku praksu, koja demonstrira načine instrumentalizovanja estetskog uma u današnjem vremenu, i to putem upotrebe tehnologije masovnog medijskog komuniciranja.
S obzirom na činjenicu da je u današnjem diskursu nauke sve manje studija koje se na teorijski ozbiljan i utemeljen način bave problematizovanjem estetskih i medijskih fenomena, a unutar originalne teorijske paradigme istraživanja, s karakterističnim kritičkim otklonom i angažmanom, to smatram da je knjiga o filozofiji medija dr Divne Vuksanović, sudeći po navedenim kvalitetima, redak primer originalnog, refleksivno fundiranog i kritički aktuelizovanog rada u teorijskim oblastima estetike, teorije kulture i medija, kako u svetu tako i u nas."
Prof. dr Ratko Božović

139 str, format: B5, povez: broš, latinica

Prosečna ocena (10) 10

24-apr-2010 21:01:45
SERBIA
Ocena 10

knjiga je izvanredna, sta reci, mlada, pametna, sofisticirana, i uz to veoma lepa autorka, potpuno razlicita i knjiga i autorka u odnosu na stereotipne predstave o filosofiji i filosofima STRAVA!
08-mar-2010 16:10:30
CROATIA
Ocena 10
Vanredna knjiga, vanredna spisateljica. Citao rukopis na Web-u, prelijepa gospa, i dakako inteligentna. Kuzim da je i kao profesorica cool.
11-jan-2010 12:55:34
SERBIA
Ocena 10

fantasticno, ozbiljno, strogo naucno. za prave sladoksusce
Pregled svih komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption