Ukupna cena:

SVETA ZEMLJA U SRPSKOJ KNJIŽEVNOSTI OD XIII DO KRAJA XVIII VEKA

 • SVETA ZEMLJA U SRPSKOJ KNJIŽEVNOSTI OD XIII DO KRAJA XVIII VEKA
12.12 EUR
13.33 USD
1,430.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: SVETA ZEMLJA U SRPSKOJ KNJIŽEVNOSTI OD XIII DO KRAJA XVIII VEKA

  A ti, čoveče dobrodušni, vladiko moj, poznaniče moj, koji se zajedno nasladismo u domu Božijem, čedo moje slatko, Spiridone, moli Boga za nas, ne bih li tvojim molitvama oproštaj grehova dobio. Mir božastveni neka ti bude, mir i domu tvom božastvenom, mir i svima koji rabotaju domu svetoga Simeona, mir i svim igumanima zajedničarima tvojim, i poklonjenje im tvorim preko tebe, čedo moje. Mir Božiji da se izlije u srca vaša, i blagosiljam onoga koji vas blagosilja, a one koji vam zla čine proklinjem, da ne bude na njima milost Božija, niti na domovima njihovim, niti moja molitva, i da poginu kao bezumni Arije!
  Pisa milošću Božijom prvi arhiepiskop sve Srpske zemlje, Sava grešni.

  priredio i na savremeni srpski preneo Tomislav Jovanović
  format: 24x16, 297 str, tvrd povez

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption