Ukupna cena:

POGLED PREKO OKEANA - Svetlana Šeatović Dimitrijević

  • POGLED PREKO OKEANA - Svetlana Šeatović Dimitrijević
4.70 EUR
5.17 USD
560.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POGLED PREKO OKEANA - Svetlana Šeatović Dimitrijević

Pogledi Ivana V. Lalića usmereni na američku i englesku književnost, njegovi prevodi Eliota i Vitmena, antologije američke poezije i nasuprot njega Simićevi pogledi usmereni na Beograd, koji je napustio kao dečak i otisnuo se u Ameriku, otkrivaju nam u ovoj prepisci krajem šezdesetih, pa i sve do kraja veka neku drugu, pesničku sliku Beograda i Amerike. Ti pogledi usmereni na drugu stranu okeana obojici donose nova, otkrivalačka iskustva, naslućenog, ali nedovoljno poznatog ili zaboravljenog sveta. Kroz pesnički i prevodilački rad Simić i Lalić postaju saradnici i prijatelji. Tako njihove epistole, gotovo već zaboravljen oblik komunikacije, postaju mesto za konsultacije tokom prevođenja srpskih pesnika na engleski i obrnuto, razmena informacija o tekućim književnim tokovima i prijateljsko ćaskanje sa onim drugim "preko bare".

strana: 218, format: A5, povez: broš, ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption