Ukupna cena:

OTKRIVANJE KRSTOLIKIH BAJKI - Nevena Vitošević Ćeklić

  • OTKRIVANJE KRSTOLIKIH BAJKI - Nevena Vitošević Ćeklić
5.96 EUR
6.56 USD
710.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OTKRIVANJE KRSTOLIKIH BAJKI - Nevena Vitošević Ćeklić

"Istraživanjem dramaturgije prostora, Nevena Vitošević Ćeklić je uspostavila metodu otkrivanja dubinskih, podtekstualnih struktura umetničkih bajki, a razrešenjem prostorno-vremenskih kompleksa u bajci ukazuje se na mogućnosti svestranijih tumačenja bajki ne samo na pozornici nego i pri drugim stvaralačkim čitanjima bajki."
Prof. dr. Milenko Misailović

"Model strukture dramaturgije prostora, koji autorka ustanovljava, daleko je od toga da bude samo skolastičke prirode. On bi mogao biti od koristi i pozorišnim umetnicima pri budućim postavkama popularnih scenskih bajki, jer otvara široke mogućnosti za suštinsko osmišljavanje scenske interpretacije.
Treba naglasiti da je rad Nevene Vitošević Ćeklić, pored svoje naučne fundiranosti, obeležen i njenim dosadašnjim bogatim pesničkim i slikarskim iskustvom, usmerenim na približavanje pojmovima lepote, ljubavi, harmonije, i posebno njenim predanim bavljenjem putevima približavanja umetnosti svetu duše."
Svetozar Rapajić, redovni profesor Fakulteta dramskih umetnosti

218 strana, format: B5, povez: broš, ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption