Ukupna cena:

ZABORAVITE PRAVILA - Markus Bakingem, Kurt Kofman

  • ZABORAVITE PRAVILA - Markus Bakingem, Kurt Kofman
8.13 EUR
8.54 USD
968.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZABORAVITE PRAVILA - Markus Bakingem, Kurt Kofman

Najbolji menadžeri na svetu nemaju mnogo toga zajedničkog. Razlikuju se po polu, rasi, godinama. Koriste veliki broj različitih stilova, i koncentrisani su na različite ciljeve. Ali uprkos međusobnim razlikama, jedno im je zajedničko: pre nego što urade bilo šta drugo, oni prekrše sva pravila uobičajene prakse. Oni ne veruju da čovek može da postigne sve što zamisli. Ne pokušavaju da pomognu svojim ljudima da prevaziđu sopstvene slabosti. Oni uporno zanemaruju Zlatno Pravilo. I, da - imaju svoje miljenike među zaposle da opiše sebe. Ova knjiga će Vam pokazati njihov način razmišljanja kako bi objasnila zašto su srušili Zlatna Pravila uobičajene prakse, i neke nove istine postavili na njeno mesto.

Format: 20 cm
Broj strana: 259

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption