Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MENADŽMENT - Stephen Robbins

  • MENADŽMENT - Stephen Robbins
21.83 EUR
22.92 USD
2,599.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MENADŽMENT - Stephen Robbins

Knjiga koja je pred vama je po mišljenju mnogih stručnjaka najbolji udžbenik iz osnova menadžmenta u SAD i u svetu. Stephen Robbins je autor najprodavanijih udžbenika iz oblasti menadžmenta i organizacionog ponašanja, a Mary Coulter priznati autor iz oblasti menadžmenta i strategijskog meadžmenta. Autori na vrlo jedinstven i popularan način određuju i predstavljaju složenu i aktuelnu problematiku menadžmenta, a može se sasvim sigurno konstatovati da nijedan drugi udžbenik nije tako uspešno povezao teoriju i praksu. Jedan od razloga velike potražnje ove knjige na tržištu je taj što je stekla reputaciju uvek aktuelnog naslova koji se stalno dopunjava novim sadržajima. Inovacije, etičko liderstvo, strateško trojno pravilo, kontrola interakcije sa klijentima i korporativno upravljanje samo su neke od novih tema u osmom izdanju. Ova knjiga je nezaobilazan udžbenik ne samo za studente osnovnih, specijalističkih i magistarskih studija na kojima se izučava menadžment, već i za menadžere svih nivoa u organizacijama (profitnim, ali i neprofitnim).

Prevod knjige Management, Pearson Education, Inc.

A4, 606 + xxxi strana, tvrd povez, latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption