Ukupna cena:

MEĐUNARODNA BEZBEDNOST: TEORIJE, SEKTORI I NIVOI - Filip Ejdus

  • MEĐUNARODNA BEZBEDNOST: TEORIJE, SEKTORI I NIVOI - Filip Ejdus
24.49 EUR
29.39 USD
2,890.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MEĐUNARODNA BEZBEDNOST: TEORIJE, SEKTORI I NIVOI - Filip Ejdus
Importer: IP Clio
Country of origin: SERBIA

Živimo u doba kada su međunarodni sukobi i krize posredstvom globalnih medija i društvenih mreža postali neizbežan deo naše svakodnevne teskobe. U moru informaciija i dezinformacija nije lako kritički ali objektivno sagledati celinu i razumeti kompleksne i često kontradiktorne procese svetske politike. U svetu post-istine, granica između naučne i kafanske teorije može lako nestati u oku laičkog posmatrača. Ukoliko tražite mapu koja će Vam pomoći da ovu granicu ne samo pronađete nego i da je pređete i sa lakoćom savladate naučni fond znanja o najuzbudljivim aspektima svetske politike, Međunarodna bezbednost: teorije, sektori i nivoi je prava knjiga za vas!Filip Ejdus je redovni profesor na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu

Broj strana: 363
Pismo: Latinica
Format: 16x22
Povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption