Ukupna cena:

LIDER BEZ OBMANE - Institut Arbinger

  • LIDER BEZ OBMANE - Institut Arbinger
4.61 EUR
4.84 USD
549.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LIDER BEZ OBMANE - Institut Arbinger

Cilj ove knjige je da vam pomogne da se suočite sa problemom samoobmane i da ga uspešno prevaziđete jer ako njega ne rešite, svi drugi problemi neumitno ostaju.

„Principi rukovođenja prikazani u ovoj knjizi imali su najveći uticaj na kvalitet rukovođenja i upravljanja našom kompanijom. Zahvaljujući njoj naša kompanija je sada prijatno mesto za rad a istovremeno smo usredsređeni na rezultate, što je dovelo do mnogo veće produktivnosti.“

Majkl Stepli, predsednik i izvršni direktor,
DMBA

„Ova knjiga zadire u temelje kulture, timski rad i izuzetna postignuća.“

Mark Ašvort, predsednik i izvršni direktor,
Bučers Pet Ker, Velika Britanija

„Retko je naći toliko dobru knjigu iz oblasti poslovanja koju istovremeno možete da preporučite vašem šefu, vašem radnom timu i prijateljima. Koncepti u ovoj knjizi su mi promenili i način rada i način života.“

Robert V. Edvard, generalni direktor,
Vorldvajd Servisiz FedEx


Kako da pomognete sebi i drugima da vide ono što nisu voljni da vide?

Institut Arbinger poznat je širom sveta po tome što pomaže organizacijama, porodicama, pojedincima i zajednicama da reše probleme koji su nastali od malo poznatog ali svuda prisutnog problema samoobmane.
Glavne ideje potekle sa ovog instituta rezultat su decenijskog istraživanja internacionalnog tima naučnika. Sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, Arbinger sada deluje u mnogim zemljama sveta.
Lider bez obmana prvi put je štampan 2000. godine i odmah je postao međunarodni bestseler. Zanimljivo je da interesovanje za ovu knjigu ne jenjava ni nakon nekoliko godina od njenog prvog objavljivanja. I danas se nalazi na svim renomiranim listama bestselera. Do sada je prevedena na više od dvadeset jezika.

Format: 140mm x 205mm
br. str.: 180
povez: broš
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption