Ukupna cena:

KORPORACIJSKI IMIDŽ - Nikolas Ind

  • KORPORACIJSKI IMIDŽ - Nikolas Ind
4.54 EUR
4.76 USD
540.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KORPORACIJSKI IMIDŽ - Nikolas Ind

Uprkos povećanoj važnosti korporacijskog identiteta kao poslovnog problema, gotovo ništa nije napisano o tom problemu sa strategijske tačke gledišta. Ta oblast je i dalje zamršena i nedovoljno istražena. U prilog ovom gledištu govori i interesantna činjenica da je studija o međunarodnom stavu prema korporacijskom identitetu, urađena 1991. godine, pokazala velike razlike u pristupu ovom problemu... Ljudi se slažu kada je u pitanju važnost korporacijskog identiteta, ali se razlikuju u njegovom definisanju...

Ova knjiga sugeriše da je najkorisniji put za razumevanje korporacijskog identiteta da se on prihvati kao nešto što utiče i trpi uticaj svega što radna organizacija radi i javno iznosi. Osnovna postavka knjige je da korporacijski identitet, ako se pravilno razume i koristi, treba da igra ozbiljnu ulogu u konkurentnom uspehu. Njen cilj je da odredi kako korporacijski identitet može da pomogne kompaniji da stekne i zadrži konkurentsku prednost.

Broširani povez, latinica
Format 12 x 20.5
Broj strana 236

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption