Ukupna cena:

JAVNE FINANSIJE: TEORIJA I PRAKSA - Marko Radičić, Božidar Raičević

  • JAVNE FINANSIJE: TEORIJA I PRAKSA - Marko Radičić, Božidar Raičević
8.39 EUR
8.81 USD
999.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: JAVNE FINANSIJE: TEORIJA I PRAKSA - Marko Radičić, Božidar Raičević

Udžbenik Javne finansije – teorija i praksa, prvenstveno je namenjen studentskoj populaciji za pripremanje ispitne materije i proširivanje znanja iz oblasti finansija. Međutim, ovo štivo može da bude korisno i praktičarima koji su zaposleni u javnoj upravi, preduzećima i finansijskim organizacijama, kojima je to radna obaveza ili opšti interes. Imajući u vidu da je reč o relativno mladoj disciplini i problematici koja je podložna čestim promenama, ovaj tekst je posebno značajan jer se radi o štivu koje je ažurno i u kome su u nekim segmentima anticipirane i očekivane promene. Ovaj udžbenik pruža odgovor na sledeća pitanja: (a) koje potrebe zadovoljavaju država i druga javnopravna tela (državna uprava, zdravstvo, školstvo, nauka, kultura, socijalna zaštita, zaštita čovekove sredine itd.); (b) kako javopravna tela obezbeđuju finansijska sredstva (porezi, takse, carina, doprinosi, naknade, javni zajam, transformacija drštvenih i državnih preduzeća itd.); (c) kako država alocira prikupljena sredstva (budžet i vanbudžetske institucije) i (d) koji su ekonomski i drugi efekti fiskalnog instrumentarijuma.

B5, 284 + XVIII strana, kolor, tvrd povez, latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption