Domaća Knjižara
Ukupna cena:

B2B BREND MENADŽMENT - Veldemar Ferč, Filip Kotler

  • B2B BREND MENADŽMENT - Veldemar Ferč, Filip Kotler
18.94 EUR
19.89 USD
2,255.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: B2B BREND MENADŽMENT - Veldemar Ferč, Filip Kotler

Reč autora: Budući da se sličnost među proizvodima povećava, kompanije se okreću brendiranju kao načinu da se kreira naklonost prema njihovim proizvodima. Brendiranje je ključni faktor uspeha dobro poznatih proizvoda poput Coca-Cole, McDonaldsa, Kodaka i Mercedesa. Vreme je da i druge kompanije počnu da koriste brendiranje na sofisticiran način. Neke kompanije su to i učinile... Caterpillar, Du Pont, Siemens, GE. Ono što industrijske kompanije moraju da shvate da brendiranje ide mnogo dalje od izgradnje imena i varijeteta ponude. Brendiranje je zapravo obećanje da će kompanija kreirati i isporučivati svoju ponudu na određenom nivou usluge. Obećanje koje stoji iza brenda postaje motivaciona snaga svih aktivnosti kompanije i njenih partnera.
Naša knjiga je jedna od prvih koja duboko zadire u umetnost i nauku o brendiranju proizvoda. Opskrbljujemo vas sa konceptima, teorijom i desetinama slučajeva koji ilustruju uspešno brendiranje industrijskih proizvoda i poslovnih usluga na relaciji B2B.

Preporuke:
"Mi u Lenovu (Kina) verujemo da je brendiranje u B2B jednako važno kao i brendiranje u Business to Consumer areni. Ova knjiga kombinuje metodološki pristup B2B brendingu kroz mnoštvo životnih primera iz prakse. Ako želite da naučite kako da izgradite održivu konkurentsku prednost kroz brendiranje, ne treba da tragate dalje na pravom ste mestu."
Bill Amelio, CEO Lenovo

tvrd povez, 356 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption