Ukupna cena:

VOULEZ VOUZ PARLER FRANCAIS AVEC MOI? (PC CD ROM)

 • VOULEZ VOUZ PARLER FRANCAIS AVEC MOI? (PC CD ROM)
3.28 EUR
3.44 USD
390.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: VOULEZ VOUZ PARLER FRANCAIS AVEC MOI? (PC CD ROM)

  PC CD-ROM Voulez-vouz parler Francais avec moi? je koncipiran kao multimedijalni kurs u formi bukvara, koji korisnike predškolskog i ranog školskog uzrasta upoznaje sa prvim pojmovima iz francuskog jezika.

  Kompletan sadržaj programa prezentovan je uz bogatu audio-vizuelnu podlogu koja pored crteža obuhvata i naraciju profesora francuskog jezika. Vokabular programa tematski je usredsređen na termine kojima se označavaju boje, oblici, biljke, životinje i stvari,
  odnosno predmeti iz neposrednog okruženja. U delu pod nazivom Exercice stečeno znanje se može provežbati kroz igre memorije i dve dopadljive pesmice o alfabetu i Parizu.

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption